WIPEOUT

Blow up Extreme Zwarte Verfrand

Ben jij klaar voor de grootste Indoor WipeOut Experience ter wereld?

Met ruim 36.500m2 vloeroppervlakte en meer dan 50 verschillende obstacles is Blow Up Extreme het grootste indoor WipeOut parcours ter wereld! Durf jij de uitdaging aan op onder andere een gigantische reuzenstormbaan van maar liefst 600 meter lang, een immense glijbaan van 10 meter hoog en 30 meter lang, twee kolossale spring-eilanden van 25 x 25m en van 30 x 30m groot en nog veel meer opblaasbare attracties? Je beleeft het bij Blow Up Extreme!

WipeOut Blow Up Extreme

Wat is WipeOut precies?

WipeOut begon als een Amerikaans televisieprogramma, dat in 2008 voor het eerst op de buis verscheen. Inmiddels, vele jaren later, is het een welbekend begrip dat ook wij in Nederland maar al te goed kennen. In basis gaat het om het trotseren van verschillende parcoursen waarbij het behendigheid en uithoudingsvermogen van de deelnemers getoetst wordt. Van oorsprong lag het parcours in een waterbak, waardoor je als deelnemer met een nat pak eindigde wanneer je van de baan af viel.

Hoe ziet deze Indoor WipeOut Experience eruit?

Blow Up Extreme heeft een breed aanbod aan attracties. Momenteel zijn al meer dan 50! Alhoewel er steeds weer nieuwe obstacles aan het assortiment worden toegevoegd. Tijdens je bezoek kan je gedurende het tijdslot van 2,5 uur volledig losgaan! Afhankelijk van of je een Extreme of een Freestyle ticket hebt krijg je toegang tot verschillende obstacles uit het assortiment, waar een deel speciaal voor kinderen en een deel voor volwassenen is ingericht. Uiteraard is er ook een ruim aanbod aan inflatables die voor zowel volwassenen als kinderen toegankelijk zijn, zodat je ongeacht het leeftijdsverschil toch samen kunt genieten van Blow Up Extreme. In tegenstelling tot de klassieke WipeOut parcoursen beland je bij deze Indoor variant niet in het water, zodat jij jouw dag altijd droog af

Welke attracties vind je bij Blow Up Extreme?

  • Een 600 meter lange stormbaan
  • Een glijbaan van 10 meter hoog en 30 meter lang
  • Een springkasteel van 30 bij 30 meter en 10 meter hoog
  • Een springeiland van 25 bij 25 meter groot en 5 meter hoog
  • Een beklimbare berg van 11 meter hoog
  • Tientallen andere stormbanen
  • Tientallen IPS-games
Blow up Extreme Zwarte Verfrand

Waar vindt deze indoor WipeOut Experience plaats?

Blow Up Extreme ligt niet op een vaste locatie, maar verplaatst zicht voortdurend! Hierdoor kan jij elke keer genieten van andere opstellingen en de meest unieke locaties! Op onze website en sociale kanalen zoals Instagram en Facebook kan je zien waar en wanneer de komende editie plaats zal vinden!
WipeOut Blow Up Extreme