STORMBAAN

Blow up Extreme Zwarte Verfrand

Ben jij klaar voor 's werelds langste indoor stormbaan?

Met meer dan 50 verschillende obstacles en een vloeroppervlakte van maar liefst 36.500m2 is Blow Up Extreme officieel het grootste indoor stormbaan event ter wereld! Maak jouw actieve dromen werkelijkheid op onze gigantische stormbaan van maar liefst 600 meter lang en 5 meter breed, waarop jij om de snelste tijd strijdt tegen jouw tegenstander! Ook vind je naast stormbanen verschillende andere kolossale luchtkussens, zoals twee grote eilanden van 30×30 meter en 25×25 meter groot. Verder staan er nog tientallen kleinere kussens en IPS-games. Durf jij de uitdaging aan?

Stormbaan Blow Up Extreme

Wat is een stormbaan?

Een stormbaan is een hindernis parcours vol met verschillende obstakels. Als deelnemer is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk de eindstreep behaalt, waarbij je onderweg dus flink moet klimmen en klauteren. Stormbanen zijn er in alle soorten en maten, van houten stormbanen in het bos tot aan de opblaasbare banen bij Blow Up Extreme! Hier vind je een groot aanbod aan stormbanen, van de 600 meter lange Cobra tot aan verschillende kleinere stormbanen, zowel voor beginners als voor gevorderden is er altijd een uitdaging op maat bij Blow Up Extreme!

 

Hoe ziet het grootste stormbaan evenement van de wereld er uit?

 

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat Blow Up Extreme voornamelijk uit opblaasbare stormbanen en attracties. Van een 30 meter lange en 10 meter hoge glijbaan tot grote luchtkussens waar je vanaf wel 7 meter hoogte op kan springen, er is van alles te beleven voor zowel jong als oud! Momenteel zijn er meer dan 50 attracties en dit aantal blijft elke editie toenemen, zodat jij altijd een nieuwe uitdaging aan kunt gaan. Je haalt een ticket voor een tijdslot van 2,5 uur waarin jij volledig los kunt gaan! Het grootste deel van de attracties is voor iedereen toegankelijk, echter zijn er sommige attracties enkel voor tiensers/volwassenen (12 jaar en ouder) en sommige alleen voor kids (4 t/m 11 jaar). Voor bezoekers die liever vanaf de zijlijn toekijken zijn er speciale Relaxt Tickets beschikbaar.

 

Welke attracties vind je bij Blow Up Extreme?

  • Een 600 meter lange stormbaan
  • Een glijbaan van 10 meter hoog en 30 meter lang
  • Een springkasteel van 30 bij 30 meter groot en 10 meter hoog
  • Een springeiland van 25 bij 25 meter groot en 5 meter hoog
  • Een beklimbare berg van 11 meter hoog
  • Tientallen andere springkussens en stormbanen
  • Tientallen IPS-games
Blow up Extreme Zwarte Verfrand

Waar en wanneer kan je Blow Up Extreme bezoeken?

Blow Up Extreme heeft geen vaste locatie! In plaats daarvan trekt het evenement inclustief stormbanen en attracties rond langs de grootste evenementenlocaties.  Dit zorgt er voor dat jij elke editie weer van andere opstellingen en de meest unieke locaties kunt genieten! Via onze website en socials zoals Instagram en Facebook blijf jij op de hoogte van waar onze volgende editie plaatsvindt!

Stormbaan Blow Up Extreme
Be the first one to know!

Subscribe to our newsletter!

Receive the newest editions, attractions and actions directly into your mailbox!