SPRINGKUSSEN PARK

Ben jij klaar voor meer dan 50 verschillende gigantische springkussens?

Blow Up Extreme telt meer dan 50 verschillende springkussens, verdeeld over ruim 36.500m2 aan vloeroppervlakte. Hiermee is Blow Up Extreme officieel het grootste indoor springkussen park van de hele wereld! Je vindt hier unieke en grootschalige springkussens, zoals een opblaasbare stormbaan van meer dan een halve kilometer lang, twee grote opblaasbare spring-eilanden van 30 x 30 meter en van 25 x 25 meter groot, een reuzenglijbaan van 30 meter lang en 10 meter hoog en nog veel meer grote en kleinere inflatables! Durf jij de uitdaging aan te gaan? Het kan bij Blow Up Extreme!

Blow up Extreme Zwarte Verfrand

Wat is een springkussen dan precies?

Een springkussen, ook wel luchtkussen genoemd, is een opblaasbare attractie voor zowel volwassenen als kinderen. Het allereerste springkussen is uitgevonden in 1959, al meer dan 60 jaar geleden dus! Springkussens bestaan in allerlei soorten en maten, je hebt de standaard vierkante springkussens vast al vaker op feestjes zien staan. Bij Blow Up Extreme kom je echter een veel grotere en unieke springkussen variatie tegen, waarbij de focus ook veel op rennen en klimmen ligt, je kunt ze zien als opblaasbare stormbanen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan basejumps, klimwanden, spring-eilanden en IPS-games. Dit laatste zijn interactieve spellen waarbij je samen strijdt om de snelste tijd, hoogste score of langste uithoudingsvermogen!

 

Hoe ziet dit springkussen park eruit?

Bij Blow Up Extreme heb je de keuze uit een gigantisch springkussen assortiment, momenteel zijn er al meer dan 50 verschillende attracties, en er komen elke editie weer nieuwe toevoegingen aan het assortiment! Je boekt een tijdslot van 2,5 uur waarin jij volledig los kunt gaan! De meeste attracties zijn voor iedereen te betreden, afhankelijk van je leeftijd zijn er sommige attracties die enkel voor tieners/volwassenen (12+ jaar) en sommige die alleen voor kinderen (4-11 jaar) toegankelijk zijn. Voor ouders, verzorgers, opa’s en oma’s of andere mensen die alleen toe willen kijken is het ook mogelijk om een relaxt ticket te kopen, hiermee kan je overal meekijken vanaf de zijlijn, zonder dat je zelf hoeft te springen!

Welke springkussens vind je bij Blow Up Extreme?

  • Een 600 meter lange stormbaan
  • Een glijbaan van 10 meter hoog en 30 meter lang
  • Een springkasteel van 30 bij 30 meter groot en 10 meter hoog
  • Een springeiland van 25 bij 25 meter groot en 5 meter hoog
  • Een beklimbare berg van 11 meter hoog
  • Tientallen andere springkussens
  • Tientallen IPS-games
Blow up Extreme Zwarte Verfrand

Waar en wanneer kan je dit springkussen park bezoeken?

Blow Up Extreme blijft uniek door zich steeds te verplaatsen, in plaats van op een vaste locatie te blijven. Hierdoor kan jij elke keer genieten van andere opstellingen en de meest unieke locaties! Op onze website en sociale kanalen zoals Instagram en Facebook kan je zien waar en wanneer de komende editie plaats zal vinden!

Springkussen Blow Up Extreme
Be the first one to know!

Subscribe to our newsletter!

Receive the newest editions, attractions and actions directly into your mailbox!