Tickets

» PARTNERS

NiDo b.v. Maakt het onmogelijke mogelijk waar nodig met haar partners.

Buiten organiseren van unieke evenementen staat NiDo graag andere bedrijven en organisaties bij met raad en daad in welke branche dan ook. We kunnen voor iedereen wat betekenen.
Benieuwd wat wij voor u kunnen doen klik op ons logo en wie weet tot snel.
Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows tot kleinschalige vergaderingen en zakelijke congressen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting.
Een eeuw ervaring met evenementen

Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt grenzen... het inspireert! Vanuit het internationale Amsterdam brengen wij daarom al ruim een eeuw verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar. In binnen- en buitenland.
Electric Travel is een bedrijf welke avonturen op en in het water mogelijk maakt op het gebied van elektrische producten van surfboards, Efoils Lift Foils, Jetboards en onderwater scooters tot elektrische Skateboards.

Met het innovatieve kaartverkoopsysteem van Eventix kunnen organisatoren snel en makkelijk tickets verkopen voor hun evenement

Refaël Design - Branding Experts is een online grafisch buro. Zo ontwikkelen we krachtige uitingen voor ieder bedrijfstak. Vertaling van bedrijfsimago tot complete huisstijl met de juiste message. Geen enkele uitdaging is te ingewikkeld voor ons.
crossmenu