OBSTACLE RUN

Ben jij klaar voor de grootste indoor Obstacle Run ter wereld?

Met een verzameling van meer dan 50 verschillende attracties, welke verspreid zijn over een vloeroppervlakte van ruim 36.500 m2, is Blow Up Extreme ‘s werelds grootste indoor obstacle run aller tijden! Durf jij de uitdaging aan te gaan op de grootste en meest unieke opblaasbare obstacles die je ooit gezien hebt? Bedwing bijvoorbeeld de Cobra, een immense stormbaan van wel 600 meter lang, waarop je het 1 tegen 1 opneemt tegen jouw tegenstander! Daarnaast tref je een mega-glijbaan van wel 10 meter hoog en maar liefst 30 meter lang, waar jemet een noodvaart vanaf glijdt! Of ga jij voor een van de XXL-springeilanden van 30×30 en 25×25 meter groot, met klimwanden, glijbanen en vrije vallen tot wel 5 meter hoogte? Je beleeft het bij Blow Up Extreme, de grootste indoor obstacle run ter wereld!

Obstacle Run Blow Up Extreme

Wat is een Obstacle Run?

Een Obstacle Run is simpel gezegd een parcours vol obstakels dat deelnemers afleggen om de einsdtreep te behalen. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, zoals obstacle runs met modder, met ijskoud water en dus ook met opblaasbare kussens! De allereerste Obstacle Run stamt uit het jaar 1987, toen de Britse soldaat Billy Wilson een stormbaan had bedacht voor zijn evenement Tough Guy. Sindsdien zijn obstakelparcoursen steeds populairder geworden en tref je ze over de hele wereld aan! Vanaf 2020 staat Blow Up Extreme ook in dit rijtje, waar onze eerste Indoor Obstacle Run plaatsvond in de Fabrique in Utrecht als sportief en veilig uitstapje tijdens Corona.

Hoe ziet jullie Obstacle Evenement eruit?

Blow Up Extreme is een rondtrekkende organisatie welke met haar assortiment van meer dan 50 attracties steeds op een andere locatie ligt. Dit assortiment wordt tevens iedere editie verder uitgebreid, zodat jij altijd voor nieuwe verassingen komt te staan! Je boekt een ticket voor een tijdslot van 2,5 uur en kunt binnen dit tijdbestek jouw grootste spring-fantasieën verwerkelijken. De meeste attracties zijn zowel voor volwassenen als kinderen te betreden. Afhankelijk van je leeftijd zijn er ook sommige attracties die alleen met een Extreme Ticket (12 jaar of ouder) of een Freestyle Ticket te betreden zijn, dit is in verband met de veiligheid van de bezoekers. Voor bezoekers die wel willen toekijken maar liever niet de banen op willen, is het mogelijk een relaxt ticket aan te schaffen. Hiermee kan je veilig en rustig vanaf de zijlijn meekijken naar jouw mede-bezoekers!

Blow up Extreme Zwarte Verfrand

Welke Obstacles vind je bij Blow Up Extreme?

  • Een 600 meter lange stormbaan
  • Een glijbaan van 10 meter hoog en 30 meter lang
  • Een springkasteel van 30 bij 30 meter groot en 10 meter hoog
  • Een springeiland van 25 bij 25 meter groot en 5 meter hoog
  • Een beklimbare berg van 11 meter hoog
  • Tientallen andere springkussens
  • Tientallen IPS-games

Waar en wanneer kan je deze Obstacle Run bezoeken?

Blow Up Extreme heeft geen eigen locatie, maar verplaatst zich steeds tussen verschillende grote evenementlocaties. Op deze wijze genieten onze bezoekers keer op keer van een unieke beleving! Door onze website en sociale kanalen zoals Instagram en Facebook in de gaten te houden, blijf jij op de hoogte van waar en wanneer iedere komende editie plaats gaat vinden!

Obstacle Run Blow Up Extreme
Be the first one to know!

Subscribe to our newsletter!

Receive the newest editions, attractions and actions directly into your mailbox!