'S WERELDS GROOTSTE INFLATABLE OBSTACLE EVENT!

Banner-MVO

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Blow Up Extreme hoog in het vaandel. Naast het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze bezoekers dragen wij graag onze stenen bij aan de wereld en haar bevolking. Op deze pagina lees je hoe wij ons dagelijks inzetten voor mens, milieu en maatschappij.

Grijze Verfrand Onderkant

ONZE VIER MVO-PEILERS

DUURZAAMHEID
PERSONEEL
MAATSCHAPPIJ
VEILIGHEID
zwart-vlak

1. DUURZAAMHEID

Een betere planeet is een voordeel voor ons allemaal. Om onze bezoekers nog decennialang te kunnen ontvangen, proberen wij ook waar mogelijk onze ecologische voetafdrukken te minimaliseren. Zo worden er van onze attracties, welke vrijwel volledig uit stevig PVC bestaan, wanneer zij zijn afgeschreven waterdichte poncho’s en tassen gemaakt in plaats van dat zij worden weggegooid.

Ook hebben wij de keuze gemaakt om de toegangsbandjes die veel evenementen gebruiken te vervangen voor huidstempels, hiermee besparen we grote hoeveelheden papier en plastic. Om deze zelfde reden kiezen wij ervoor om waar mogelijk te digitaliseren. Zo ontvangen al onze bezoekers e-tickets die zij deze vanaf hun telefoon kunnen laten scannen en verloopt ook onze andere correspondentie waar mogelijk volledig digitaal.

2. PERSONEEL

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen draait niet alleen om onze planeet, maar ook om haar bewoners. Wij hebben het beste voor met de mensen die ons te hulp staan en bieden hun daarom verschillende ontwikkelingskansen. Zo biedt Blow Up Extreme stageplekken en meewerkstages aan op verschillende afdelingen om zo de vaardigheden van scholieren/ studenten te bevorderen. Tijdens onze evenementen werken wij met “lokaal personeel”, dit zorgt voor een vermindering van reisafstanden en hiermee hun uitstoten.

3. MAATSCHAPPIJ

Naast ons eigen personeel, besteden wij ook graag aandacht aan de rest van onze maatschappij. Niet iedereen kan het zich veroorloven om leuke uitstapjes te maken, zoals een bezoek aan Blow Up Extreme. Wij zijn van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om op een leuke manier in beweging te zijn. Om ook diegene voor wie zulke momenten niet vanzelfsprekend zijn bij te staan, werken wij samen met de gemeentes waar onze events plaatsvinden om een bezoek aan Blow Up Extreme toch mogelijk te maken voor hen die minder bedeeld zijn.

Grijze Verfrand Onderkant

4. VEILIGHEID

Wie mensen op de eerste plaats zet, moet ook ter allen tijden rekening houden met de veiligheid van deze mensen. Om deze veiligheid te waarborgen zijn alle attracties van Blow Up Extreme die een keuring nodig hebben, gekeurd door een keuringsinstantie voor attracties. Deze instantie is een aangewezen instantie voor het uitvoeren van keuringen voor attracties en speeltoestellen, waarbij ze de WAS (Wet Attracties en Speeltoestellen) nauwkeurig handhaven. Dit betekent dat de attracties van Blow Up Extreme zijn gekeurd op onder andere gebruiksveiligheid, brandveiligheid en materiaalveiligheid.

Omdat de attracties slechts een onderdeel van het evenement zijn, wordt er bovenop deze keuringen volop ingezet op toezichthoudend- en beveiligingspersoneel. In samenwerking met de brandweer en de veiligheidsafdeling van onze gastlocaties wordt er per editie gezorgd voor een veilige omgeving voor bezoekers en personeel.

Als eerste op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste edities, attracties en acties direct in je mailbox!