Blow Up Extreme Banner

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Blow Up Extreme Banner

De betaalmethodes zijn:
– iDeal
– Bancontact
– Sofort
– Creditcard
– Paypal
– VVV cadeaukaart

Kan ik een factuur krijgen?
Ja dat kan zeker volg dan de volgende stappen:
Ga naar je order mail, klik op download tickets en download de bon.

Parkeren kan op de parkeerplaatsen van de Jaarbeurs. P1 en P3 liggen dichtbij Entree Oost, P2 en P4 liggen dicht bij Entree West.

Voor Blow Up Extreme is de minimum leeftijd om activiteiten te kunnen doen 4 jaar.

Voor de kids hal is deze 4 jaar, Voor de Extreme hall is deze 12 jaar.

Ouders en begeleiders mogen met een Extreme ticket meedoen het normale parcours of met een relaxt ticket ‘relaxen’ langs het parcours dan wel kinderen begeleiden bij het Kids gedeelte. Bij elk kussen staat een medewerker om alles goed in de gaten te houden!

Ja, mits er nog plek is: U dient zich dan nog wel te registreren en in bezit te zijn van een geldig Coronatoegangsbewijs.

Er geld een ticket toeslag van € 1,50 per stuk. Er kan uitsluitend per pin worden betaald.

Wij kunnen geen telefonische reserveringen aannemen, wij kunnen geen garanties geven op een toegangskaartje indien deze niet vooraf is besteld vanwege de maximale capaciteit.

Wij zijn niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor welke kosten dan ook indien u geen ticket kunt kopen op locatie.

Je kunt bij Blow Up Extreme alleen pinnen.

Indien wij constateren dat je onder invloed bent van verdovende middelen zal bij constatering hiervan de toegang tot Blow Up Extreme worden ontzegd, In dit geval heb je geen recht op een refund van je ticket. Indien je het parcours toch onder invloed betreedt, bijvoorbeeld omdat niemand geconstateerd heeft dat je onder invloed bent, erkennen wij geen enkele vorm van aansprakelijkheid omtrent jouw veiligheid.

Je kunt zowel via de Oost als de West entree naar binnen.

Het is niet mogelijk om tickets na aankoop te annuleren.

je kan de tickets doorverkopen op Ticketswap of een verzekering afsluiten bij de aankoop van de tickets om deze te dekken indien je toch niet kan.

In het geval van overmacht, bijvoorbeeld weer aangescherpte corona maatregelen vanuit de overheid, zullen de tickets wel geannuleerd worden.

Indien je ticket na 14-09-2021 – 21:00 is aangeschaft en niet in het bezit bent van een geldig Coronatoegangsbewijs zal er ook niet geannuleerd worden.

Nee, er geldt momenteel geen mondkapjesplicht.

Wij desinfecteren belangrijke contactpunten, maken extra schoon en we hebben centrale desinfectiepunten.

Het is voor bezoekers met een lichamelijke beperking lastig tot niet mogelijk om gebruik te maken van het obstakel parcours, Daarom adviseren wij deze bezoekers een Relax ticket aan te schaffen als ze het graag willen zien. De IPS-games zijn wel toegankelijk voor deze doelgroep.

Voor gezinnen of andere oudere en jongere mensen die samen willen springen hebben wij de de Game Hall en de Mixed Hall. Hier vinden jullie een ruim aanbod aan attracties die zowel voor jong als oud toegankelijk zijn. 

In dit geval dient iedereen van 12 jaar en ouder een Extreme Ticket te boeken, iedereen van 11 en jonger boekt een Freestyle Ticket. 

Wanneer de oudere bezoekers een Relaxt Ticket boeken krijgen zij namelijk geen toegang tot al deze attracties, enkel tot een beperkt aantal spellen in de Game Hall.

Ja dat kan zeker, afhankelijk van het soort ticket wordt er enkel bepaald van welke attracties je gebruik mag maken. Je kunt wel alle hallen in.

De inflatables zijn enkel toegankelijk op sokken. Het dragen van stevige en dikke sokken is verplicht, deze worden niet op locatie verstrekt.

Je kan je schoenen gratis in daarvoor bestemde rekken plaatsen, geheel op eigen risico. Of je kan je schoenen in een locker plaatsen.

Bij Blow Up Extreme bieden wij lockers aan, Deze zijn € 4,50 in de voorverkoop (locker gegarandeerd) of € 5,50 op locatie (Voor zover beschikbaar)

Wij adviseren om met zo min mogelijk sieraden / dure kleding stukken te komen,
de schoenen plaats je namelijk in een onbewaakt rek waar iedereen bij kan.

Wij adviseren sieraden en dergelijke niet mee te nemen gezien je hiermee alleen maar achter dingen kan blijven hangen dan wel dat je deze kwijt raakt tijdens de activiteit.

Ook raden wij af om met voetbalclub gebonden artikelen te dragen naar Blow Up Extreme, dit om de veiligheid van alle bezoekers te waarborgen.

Ook wordt het meenemen van selfie sticks afgeraden gezien deze niet gebruikt mogen worden in de hallen van het event.

Veiligheid staat bij Blow Up Extreme hoog in het vaandel! De activiteitenbegeleiders zorgen voor een veilige springomgeving en doorstroom binnen ruimtes en objecten. Er zijn altijd een of meerdere gecertificeerde BHV en EHBO gecertificeerde medewerkers aanwezig.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Er zullen voldoende horeca punten aanwezig zijn waar voor ieder wat wils te verkrijgen is.

Iedere dag zijn er 4 shifts*: 
shift 1: 11:30 – 14:00
shift 2: 14:30 – 17:00
shift 3: 17:30 – 20:00
shift 4: 20:30 – 23:00

* Uitzonderingen:
1e kerstdag: alleen shift 1 & 2
2e kerstdag: alleen shift 1 & 2
oudjaarsdag: alleen shift 1 & 2
nieuwjaarsdag: alleen shift 3 & 4

Blow Up Extreme hanteert altijd de actuele geldende overheidsmaatregelen.

In het bijzonder: Als ten tijden van het event het Coronatoegangsbewijs verplicht is, dient iedere bezoeker deze samen met een geldig identiteitsbewijs te tonen aan de ingang. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Tijdens het event zullen er licht- en geluidsshows plaatsvinden welke prikkelingen kunnen veroorzaken voor bezoekers die hoog sensitief zijn of epilepsie hebben, Indien u hier onder valt kunt u zelf het beste inschatten of het bezoeken aan te raden is.

Lockers kun je boeken via: Deze link

Blow up Extreme Zwarte Verfrand