VOORAFGAAND AAN HET EVENT

De betaalmethodes zijn:
– iDeal
– Bancontact

Kan ik een factuur krijgen?
Ja dat kan zeker volg dan de volgende stappen:
Ga naar je order mail, klik op download tickets en download de bon.

Voor Blow Up Extreme is de minimum leeftijd om aan activiteiten te kunnen deelnemen 4 jaar.

Voor de Kids Area, Mixed Area en Game Area is deze 4 jaar, voor de Extreme Area is deze 12 jaar.

 

Je kunt de tickets uit jouw order omboeken naar een ander tijdslot indien deze nog beschikbaarheid heeft. Let op: dit kost €7,50 administratiekosten per omboeking. 

Het is niet mogelijk om tickets na aankoop te annuleren, tenzij je bij het bestellen de optie “verbeterde terugbetalingsvoorwaarden” hebt geselecteerd.

Indien Blow Up Extreme zelf het evenement moet annuleren, bijvoorbeeld weer aangescherpte corona maatregelen vanuit de overheid, wordt er de optie geboden de tickets om te boeken naar een later moment. Indien dit niet gewenst is kunnen de tickets ook geannuleerd worden.

 

Het is voor bezoekers met een lichamelijke beperking lastig tot niet mogelijk om gebruik te maken van het obstakel parcours, Daarom adviseren wij deze bezoekers een Relaxt ticket aan te schaffen als ze het graag willen zien. De IPS-games zijn wel toegankelijk voor deze doelgroep.

Voor gezinnen of andere oudere en jongere mensen die samen willen springen hebben wij de de Game Hall en de Mixed Hall. Hier vinden jullie een ruim aanbod aan attracties die zowel voor jong als oud toegankelijk zijn. 

In dit geval dient iedereen van 12 jaar en ouder een Extreme Ticket te boeken, iedereen van 11 en jonger boekt een Freestyle Ticket. 

Wanneer de oudere bezoekers een Relaxt Ticket boeken krijgen zij namelijk geen toegang tot al deze attracties, enkel tot een beperkt aantal spellen in de Game Hall.

Voor ouders en begeleiders zijn er twee opties:

Extreme Ticket: Hiermee heb je wel toegang tot de attracties in de Extreme Area, Game Area en Mixed Area. Ook kan je uiteraard de kinderen in de Kids Area observeren vanaf de zijlijn. Dit is voor eenieder die wel actief wil deelnemen aan Blow Up Extreme.

Relaxt Ticket: Hiermee heb je alleen toegang tot de attracties in de Game Area en Mixed Area. Wel kan je vanaf de zijlijn meekijken bij de andere attracties. 

Kom je met een grote groep? Dan ontvang je korting op de tickets. 

20+ personen: 10% korting
35+ personen: 15% korting


Je gaat flink bewegen, trek dus stevige sokken en sportieve kleding aan. Er zijn kleedruimtes aanwezig, maar je bent een stuk sneller als je je sportieve kleding al aan hebt en alleen even je schoenen hoeft uit te trekken!

Je kunt een locker boeken om je jas of tas in op te bergen (zie het item “Lockers Boeken” hieronder), maar kleed je zo licht mogelijk en neem een zo klein mogelijke tas mee zodat je zeker weet dat het in de locker past. 

Indien je je telefoon of pinpas wilt meenemen (je kan niet contant betalen binnen het event), zorg er dan voor dat je een broek of vest met ritszakken hebt. Zo hoef jij niet alle attracties af te speuren naar jouw verloren telefoon!

Wij adviseren om niet met dure kledingstukken en schoenen te komen. Je schoenen plaats je namelijk in een onbewaakt rek waar iedereen bij kan. Indien je dit niet wenst kan je een locker boeken om je spullen veilig in op te slaan. Dure kleding raden wij niet aan omdat je actief bezig zult zijn en je deze natuurlijk niet wilt beschadigen.

Wij adviseren sieraden en dergelijke niet mee te nemen gezien je hiermee alleen maar achter dingen kan blijven hangen of ze kunt verliezen tijdens het springen.

Ook raden wij af om met voetbalclub gebonden artikelen te dragen naar Blow Up Extreme, dit om onderlinge onenigheden te voorkomen en de veiligheid van alle bezoekers te waarborgen.

Ook wordt het meenemen van selfie sticks afgeraden gezien deze niet gebruikt mogen worden in de hallen van het event.

Lockers kunnen binnenkort geboekt worden.

Er zijn twee soorten lockers beschikbaar:
Medium locker: 25 x 30 x 45 cm
Large locker: 50 x 30 x 45 cm

ALGEMENE INFORMATIE

Voor bedrijfsuitjes, zakelijke afspraken, sponsorvoorstellen en dergelijke kan je contact opnemen met: business@blowupextreme.com

Tijdsloten
Iedere dag zijn er 3 tijdsloten/shifts: 
shift 1: 09:00 – 13:00
shift 2: 14:00 – 18:00
shift 3: 19:00 – 23:00

Begintijd
Een kwartier voor de aanvang van jouw shift openen de deuren, zodat je alvast jouw schoenen en jas kunt uittrekken, eventueel kan omkleden en je spullen kunt opbergen in een locker. De attracties openen op het tijdstip waarop de shift begint.

Eindtijd
Een kwartier voor het einde van de shift sluiten de ingangen van de attracties. Je kunt jouw run dan nog wel afmaken, maar hierna dien je je naar de uitgang te begeven. Dit zal duidelijk worden aangegeven door middel van licht en geluid.

Lees hier alle informatie over de drie verschillende type tickets en over de attractie/informatieborden die Blow Up Extreme gebruikt.

Tijdens het event zullen er licht- en geluidsshows plaatsvinden welke prikkelingen kunnen veroorzaken voor bezoekers die hoog sensitief zijn of epilepsie hebben. Indien je hieronder valt kan je zelf het beste inschatten of het bezoeken aan te raden is.

Onze ticketing provider is NoHisto. Voor hun algemene voorwaarden: Klik hier

Ben je je tickets kwijtgeraakt? Neem dan contact op met NoHisto via contact@nohisto.com

Vanwege de omvang van Blow Up Extreme en de locaties waarop zij georganiseerd wordt, worden er helaas geen speciale arrangementen voor kinderfeestjes aangeboden.

Uiteraard is het wel mogelijk om met de groep kinderen langs te komen en te genieten van Blow Up Extreme. Hierbij gelden de groepskortingen zoals vermeldt in dit FAQ.

TIJDENS HET EVENT

Ja, mits er nog plek is: Je dient je dan nog wel te registreren.

Er geldt een toeslag van € 1,50 per ticket. Er kan uitsluitend per pin worden betaald.

Wij kunnen geen telefonische reserveringen aannemen, wij kunnen geen garanties geven op een toegangskaartje indien deze niet vooraf is besteld vanwege de maximale capaciteit.

Wij zijn niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor welke kosten dan ook indien je geen ticket kunt kopen op locatie.

Je kunt bij Blow Up Extreme alleen pinnen.

Indien wij constateren dat je onder invloed bent van alcohol / verdovende middelen zal bij constatering hiervan de toegang tot Blow Up Extreme worden ontzegd, In dit geval heb je geen recht op een refund van je ticket.

Indien je het parcours toch onder invloed betreedt, bijvoorbeeld omdat niemand geconstateerd heeft dat je onder invloed bent, erkennen wij geen enkele vorm van aansprakelijkheid omtrent jouw veiligheid.

Wij desinfecteren belangrijke contactpunten, maken extra schoon en we hebben centrale desinfectiepunten.

Ja dat kan zeker, afhankelijk van het soort ticket wordt er enkel bepaald van welke attracties je gebruik mag maken. Je kunt wel alle hallen in, zodat ouders bijvoorbeeld met kinderen mee kunnen om langs de zijlijn toe te kijken in de Kids Area.

De inflatables zijn enkel toegankelijk op sokken. Het dragen van stevige en dikke sokken is verplicht, deze worden niet op locatie verstrekt.

Je kan je schoenen gratis in daarvoor bestemde rekken plaatsen, geheel op eigen risico. Of je kan je schoenen in een locker plaatsen.

Bij Blow Up Extreme bieden wij lockers aan, Deze zijn € 4,50 in de voorverkoop (locker gegarandeerd) of € 5,50 op locatie (Voor zover beschikbaar)

Veiligheid staat bij Blow Up Extreme hoog in het vaandel! Ons personeel zorgt voor een veilige springomgeving en doorstroom binnen ruimtes en objecten. Ook zijn er altijd BHV- en EHBO-gecertificeerde medewerkers aanwezig.

Ook kan er bij de ingang willekeurig worden gecontroleerd op het bijhebben van wapens, scherpe voorwerpen, verdovende middelen of andere niet toegestane attributen.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Er zullen voldoende horeca punten aanwezig zijn waar voor ieder wat wils te verkrijgen is.

LOCATIEGEBONDEN INFORMATIE

Op onze contactpagina vind je alle nodige informatie om bij de RAI Amsterdam te komen!

Zie hier alle informatie omtrent parkeren bij de RAI.

GEEN ANTWOORD KUNNEN VINDEN?

Geen probleem! Wij beantwoorden je vraag graag. Neem contact met ons op via een van de opties op onze contactpagina!

Be the first one to know!

Subscribe to our newsletter!

Receive the newest editions, attractions and actions directly into your mailbox!